Se vad våra konsulter tycker om oss

Maciej
Operations­­sjuksköterska

Jag har arbetat som bemanningssjuksköterska i ca 5 år och jag har försökt att arbeta med olika företag tills jag kom i kontakt med Colligo Vårkompetens. Colligo har kompetenta konsultchefer som förstår vårt arbete och behov.

Colligo har bra villkor, spännande uppdrag och hjälper till i alla situationer. Jag rekommenderar alla att arbeta med Colligo som söker självständighet, frihet och en anständig lön. Jag är jättenöjd!

Rebecka

SSK

För mig var valet självklart, Colligo Vårdkompetens öppnade upp friheten och ser varje månad till att fylla upp mitt konto med den lön vi sjuksköterskor faktiskt förtjänar.

Att jobba mindre men samtidigt få ut mer lön gör jobbet så mycket självklarare. Efter två år slit för landstinget fick det vara nog! 2016 blev jag invigd i en helt ny värld, en väld där frihet är nyckelordet.

nina
Nina

SSK

Första gången jag ringde Mikael på Colligo så var jag så nervös! Skulle jag släppa “tryggheten” och våga ta steget?

Nu har jag haft både trygghet, frihet och en ny bästa vän i snart 5 år. Jag ångrar inte en dag med Colligo och kommer aldrig att gå tillbaka till en fast anställning igen.

Nu jobbar jag för att leva istället för tvärtom.

För mig finns det inget annat sätt att leva längre.

Johanna

SSK

För mig var valet enkelt när det kom till att välja bemanningsföretag. Två av mina bästa vänner jobbade redan som ssk på Colligo och de hade bara positiva saker att säga. Det kändes även tryggt och veta att jag både har tjänstepension och är knuten till Vårdförbundet via kollektivavtal. 

Colligo lyssnar alltid på vad jag har att säga och är otroligt tillmötesgående vad gäller schemaförslag, boendeönskemål, reseersättningar etc.

Min upplevelse är att det inte finns någonting som min konsultchef inte kan lösa på något sätt. En nära kontakt under uppdragen och en stor förståelse för ens livssituation och hälsa gör att Colligo borde vara det självklara valet för alla bemanningssköterskor!

johan

SSK

Har arbetat för Colligo Vårdkompetens AB sedan 2015 och har inte ångrat det en dag! Här känns det som man är en del i teamet.

De engagerade kollegorna på kontoret har utifrån mina önskemål och min kompetens, hjälpt mig hitta passande uppdrag från Ystad i söder, till Gällivare i norr. När jag varit iväg på uppdrag har jag aldrig känt mig ensam. Jag upplever att det finns ett bra och tryggt nätverk runt omkring mig. Att jag kommit på plats i tid och bott bra är ingen nackdel. Självklart arbetar Colligo utifrån kollektivavtal, som skyddar mig om jag bland annat skulle bli sjuk.

Inom företaget har jag fått möjligheten att hålla mina kunskaper inom HLR uppdaterade. Men också utvecklas genom deras interna kurser och utbildningsprogram. Det var här jag lärde mig använda Ultraljud, vilket har hjälpt mig i mitt kliniska arbete. På lönekontoret sitter fantastiskt duktiga personer som dels ser till att jag kan sätta guldkant på livet, men ekonomiavdelningen stöttar- och sammanställer också underlag inför min deklaration varje år, vilket jag sätter högt pris på.

Colligo:s motto är att arbeta långsiktigt, vilket visat sig i form av långa lärorika uppdragsperioder. Där Colligo som arbetsgivare, jag som konsult och kund varit nöjda i samarbetet. Jag har haft samma konsultchef under större delen av min tid på Colligo, men oavsett vem på kontoret jag pratar med får jag bra hjälp, vilket genererar trygghet för mig i valet av arbetsgivare.

Margaretha

SSK

När jag bestämde mig för att arbeta via bemanning jämförde jag flera olika bemanningsföretag. Att det blev just Colligo var för att de har kollektivavtal och betalar in en bra pension. Jag har alltid blivit väl bemött och känner ett stort förtroende för Colligo.

Att arbeta via bemanning ger mig ett liv med stor frihet, jag arbetar när jag själv vill och var jag vill. Jag har träffat så många trevliga människor som har berikat mitt liv, personer jag aldrig mött om jag inte vågat ta steget in i bemanningsvärlden.

Emmy

SSK

Jag trivs med friheten det innebär att jobba som bemanningssjuksköterska och jag är väldigt nöjd med hur Colligo hjälper mig. Kommunikationen är smidig, problem går att lösa, jag får styra mycket över min egen tid och jag tycker att de lyssnar till mina önskemål.

Jag insåg inte från början hur givande det är att arbeta som bemanningssjuksköterska nu när jag fått prova på orter runt hela landet, lärt känna massor med människor och fått bredda min yrkeskunskap blir jag mer och mer övertygad om att jag gjort rätt val. Jag har vuxit otroligt mycket, både som sjuksköterska och som människa.

Hanna

SSK

Jag har jobbat som sjuksköterska sedan 2012 och med den erfarenheten i bagaget så tycker jag att bemanning ger en stor frihet, både med att kunna styra sin arbetstid men även att prova olika arbetsområden. Det finns oftast både kortare och längre uppdrag, så vill man variera sig så går det, det finns alltid något uppdrag som passar.

Colligo erbjuder kollektivavtal och betalar in pension, så tryggheten känns lika stor som att vara fastanställd. Man har dessutom en egen handläggare som jag upplever finns till hands när helst man behöver hjälp eller har frågor.

mikaela
Mikaela

SSK

Colligo ger mig möjligheten att leva fritt och ägna min tid åt det jag älskar mest, familj(där mina vänner är inkluderade) och kubansk musik, dans och kultur.

Det viktigaste för mig är att kunna hälsa på min familj i Göteborg när jag vill och spendera mestadels av min tid till kubansk dans. Det ger mig all glädje jag behöver!  Dansen för mig innebär mycket resande både inom Sverige och till utlandet vilket aldrig är några problem.

Under de åren jag arbetat för Colligo har stora valmöjligheter funnits till att arbeta relativt regelbundet eller intensivt kortare perioder och vara ledig längre.

Jag väljer själv! Vilket är underbart och precis så jag vill leva!

melina4
Melina

SSK

Att arbeta via bemanning har gett mig en frihet som jag inte upplevt i yrket tidigare, det har gett mig tillbaka glädjen med att jobba som sjuksköterska och jag ångrar inte mitt val en sekund!

Colligo ger mig allt jag önskar hos en arbetsgivare. Jag känner stort förtroende för min handläggare, upplever att jag blir lyssnad på och får snabb återkoppling vid funderingar.

Har ett gott anseende hos arbetsplatserna och har ett fördelaktigt pensionsavtal.

alexandra
Alexandra

SSK

Att jobba inom bemanning ger mig den frihet som jag alltid önskat ha, trots att jag jobbar i vården. Att ha både tid och pengar att göra det jag vill.

Colligo är en mycket bra samarbetspartner som dessutom ger mig möjlighet att välja om jag vill jobba mot vanlig lön eller att själv fakturera. De är lätta att ha att göra med, ger god support och har många intressanta uppdrag med höga ersättningar. Min kontaktperson är grym och svarar ALLTID. Jag kan varmt rekommendera Colligo.
Andrea
Andrea

SSK

Absolut bästa företaget att arbeta för. För mig är kollektivavtal och bra villkor A och O.

Jag har en fantastisk konsultchef Jennelie Lodin, samarbetet mellan oss två bara flyter på, hur smidigt som helst. Kan varmt rekommendera Colligo Vårdkompetens.

sofie_t
Sofio
Specialist­sjuksköterska geriatrik

Anledningen till att jag har valt ett jobb via bemanning är främst för att jag uppskattar att själv få välja mina arbetsplatser och därmed ha en större frihet.

Jag upplever också att jag får bredare kompetens inom mitt yrke som bemanningsanställd. Ett utav det bästa med Colligo är den personliga och viktiga kontakten jag har med min konsultchef och ett fantastiskt team av medarbetare som jag jobbat jämsides i ca. 4 år.

birgitta_l
Birgitta
Intensivvårds­sjuksköterska

Jag har valt att arbeta för Colligo för det är ett företag som har förtroende för sin personal och jag för dem. Under min tid på Colligo har jag haft möjlighet att arbeta på flera sjukhus och kunnat byta erfarenheter med kollegor och utvecklas.

Det är anledningen till att jag valt Colligo som arbetsgivare. Det har jag inte ångrat.

Iveta
Iveta
SSK specialist Internmedicin

Att arbeta som bemanningssjuksköterska i Linköping är toppen! Jag har just nu uppdrag på kirurgisk avdelning där patienterna vårdas efter canceroperationer. Jag trivs jättebra här och har varit här i snart tre år för Colligo. Under dessa tre år har jag känt mig trygg i mina arbetsförhållanden. Jag har en fantastisk konsultchef Felicia Heller och det är ett produktivt samarbete mellan oss två.

Jag rekommenderar varmt Colligo Vårdkompetens!

stina
Stina

SSK

Jag valde Colligo vårdkompetens då jag värderar flexibilitet vad gäller mina arbetspass.

Även kompetensutveckling är viktigt för mig och genom att arbeta som konsult via Colligo vårdkompetens så har man möjligheten att själv få välja sina uppdrag och testa på flertalet olika områden.

hanna-d
Hanna

SSK

Jag har arbetat med Colligo Vårdkompetens sedan 2017 under olika faser i mitt liv, och oavsett om jag velat arbeta på hemmaplan eller åka iväg, arbeta heltid eller jobba lite extra under studierna så har det alltid gått att lösa.

Kollektivavtalet och den personliga servicen har gjort att jag alltid känt mig trygg, och dessutom har jag fått in en rejäl summa till min tjänstepension. Boendet har alltid varit toppen och resorna kan jag boka själv, eller luta mig tillbaka och låta Colligo ta hand om!
sofie
Sofie

SSK

Att jobba som konsult ger mig frihet med schemat, möjligheten att vara ledig när jag vill och att ta långa semestrar. Jag kan också välja att inte jobba heltid men ändå få en riktigt bra lön! Att vara konsult via Colligo gör bara allting ännu bättre.

De har supertrevliga handläggare som alltid lyssnar och hjälper till med att få uppdrag som passar och rättvisa scheman, de tillgodoser önskemål om ledighet och stöttar en om man får problem eller har en tuff eller stressig period på sitt uppdrag. Kollektivavtal är viktigt för mig. 

När världen tillåter (före pandemin) fick vi även julbord tillsammans med våra handläggare och andra colligo-konsulter!

erik
Erik

Intensivvårdssjuksköterska

Att som globetrotter få möjlighet att äga min egen tid, ta månadslånga ledigheter utan problem och att utan förbehåll bli önskad trevlig resa av min konsultchef är en förmån jag värdesätter högt. Att boka nya uppdrag går smidigt och med en konsultchef som har ett stort intresse för mig, mina behov och önskemål fungerar det smidigt även från andra sidan jorden.

Jobbet som konsult har gett mig möjligheter att utvecklas i mitt yrke, genom arbete på olika arbetsplatser från norr till söder. Jag har sett skillnader på och förutsättningar för vård mellan det mindre och det riktigt stora sjukhuset. Jag har fått möjlighet att dela med mig av min kompetens och ta del av andras. Det har fått mig att växa som individ och bli mer självsäker på min kompetens och erfarenhet. Den direkta feedback jag får från min konsultchef på Colligo och kund på arbetsplatsen har stärkt mig och idag vet jag att jag gör ett riktigt bra jobb.

För mig står Colligo för en personlig relation, stabilitet och trygghet. Jag har inte sedan jag började som konsult känt mig mindre trygg eller saknat en tillsvidareanställning. Tvärtom har jag mer fritid, bättre lön och fått ett ordentligt tillskott till min tjänstepension. Jag kan varmt rekommendera Colligo till alla som vill ta tillbaka kontrollen över sitt arbetsliv.

Fatima
Fatima

SSK

Min anställning hos Colligo har gett mig friheten att få styra mitt arbetsliv själv. Dessutom erbjuder dem kollektivavtal vilket känns tryggt och seriöst.

Har arbetat för Colligo i ca. 1,5 år och än så länge har jag fått jobb efter mina önskemål med hjälp av min personliga konsultchef.

Stephanie
Stephanie

SSK

Colligo får mig att känna mig trygg. Man får alltid snabba, seriösa svar på sina frågor och jag har alltid känt mig uppskattad för det jag gör. Det känns kul och motiverande att få vara en del av Colligo.

lisa_b
Lisa

Barnmorska

Colligo är ett tryggt bemanningsföretag och jag har aldrig, på mina 4 år med dem, haft några som helst problem. 

Alltid snabba med återkoppling och är lättillgängliga oavsett tid på året. Jag kan varmt rekommendera att arbeta för dem.

konsult-utan-bild
Josefin

SSK

Jag har rekommenderat Colligo Vårdkompetens som bemanningsföretag till många personer jag träffat, och kommer fortsatt göra det många gånger om. För mig uppfyller Colligo precis det jag letade efter som bemanningsföretag; professionellt, tryggt och framförallt omtänksamt!

Under den tiden jag arbetat för dem har jag fått mycket erfarenhet och vuxit i min arbetsroll, och Oskar på Colligo har alltid funnits där som en stöttande hand. Stor eloge till honom och till hela Colligo!

jessica
Jessica

SSK

Anledningen till varför jag fortsätter att välja Colligo, är för att jag har en konsultchef som lyssnar på mig och värdesätter min arbetskompetens!
lena
Lena
Distriktssjuksköterska

Jag har de senaste åren valt att arbeta via bemanning. Att själv kunna välja när, hur och var jag vill arbeta betyder mycket för mig. Att jobba via Colligo har varit tryggt och trevligt.

Arbetet har gett mig många trevliga kollegor ute på arbetsplatserna då Colligo har ett väldigt gott anseende!

johanna_2
Johanna

SSK

Efter 17 års trogen tjänst på Akademiska sjukhuset fick det vara nog. Jag stod stilla i både min profession och min löneutveckling.

Colligo har lyft mig som sjuksköterska och jag har nu den lön jag förtjänar. Jag har ett väldigt bra samarbete med min konsultchef Mikael Ivarsson. Han vet hur jag vill jobba och med vad.

Kontakta oss

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig eller ring 08-408 814 00

Konsultformulär

Så behandlar vi dina uppgifter när du använder vårt kontaktformulär

Vi kommer behandla följande uppgifter om dig som du lämnat i kontaktformuläret: Ditt namn, telefonnummer, epost, yrke och eventuella personuppgifter i lämnat meddelande.

  • Syftet med en sådan behandling är att en av Colligos handläggare ska kunna kontakta dig.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter från kontaktformuläret är att vi avtalat om att vi ska kontakta dig.
Dina uppgifter sparas tills vi lyckats kontakta dig. Annars högst i 2 månader.

Vi tillämpar gällande dataskydds lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig spridas eller delas med andra företag. Undantaget det personuppgiftsbiträde vi använder för vårt CRM system.

Vi överför inte dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är Colligo Vårdkompetens AB, Org.nr 556984-5778. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Det gör du enklast genom att kontakta oss på adressen dataskydd@colligo.se.

Skulle du ha klagomål på vår behandling av dina personuppgifter så ska du kontakta oss eller lämna ditt klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.