Jobba hos oss

Kontakta oss direkt eller läs mer om att jobba med oss som konsult

Allt börjar med dig

Att arbeta som konsult innebär att du styr din tid och väljer var, när och hur du jobbar. Det innebär också att du gör stor skillnad för vårdgivare och patienter runt om i landet.



Vägen till Colligo

Du som konsult är en del av lösningen för att vården ska bedrivas på ett bättre sätt. Vill du vara med oss och göra skillnad? Följ den gröna tråden!



Kollektivavtal & Tjänstepension

Hos oss har du en allmän visstidsanställning under ditt bokade uppdrag. Vi är kollektivavtalsanslutna med vårdförbundet vilket innebär att du som konsult kan förlita dig på att du omfattas av de försäkringar, OB-tillägg och lagar som ska ingå i en trygg anställning.

Vi har tjänstepension enligt ITP1 som betalas in från din första arbetstimme. Det avsätts 4,5% av din lön upp till 42 625 kr/månad, och på all lön därutöver avsätter vi 30%. Vi tänker långsiktigt – för din framtid. Läs mer om ITP1 på www.collectum.se.

Mina sidor

Vi värdesätter din tid och tycker att administrationen ska vara enkel. Därför har vi utvecklat ett IT-system som är skräddarsytt för vårdbemanning. Där kan du bland annat ladda upp information om din kompetens, söka och anmäla intresse för uppdrag, lägga in din tillgänglighet och tidrapportera. Har du inget konto till Mina sidor? – Kontakta din handläggare.

Konsulterbjudanden

Som en uppskattad Colligo-konsult vill vi visa vår uppskattning genom att erbjuda dig exklusiva förmåner. Vi har ingått partnerskap med en rad olika företag för att erbjuda dig ett antal attraktiva erbjudanden. Som Colligo-konsult har du just nu tillgång till specialrabatter på restauranger, hotellövernattningar, gymkort, barnpassning och ljudböcker.

Bra, trevlig och proffesionell arbetsgivare som jag varmt kan rekommendera!

Intressanta och bra uppdrag! Alltid bra boende. Enkel och bra administration.

Kontakta oss

Fyll i din information nedan så kontaktar vi dig eller ring 08-408 814 00

Konsultformulär
Kontakta oss
Registrera dina uppgifter hos oss så kommer en av våra handläggare att kontakta dig inom kort.
→ Kontakta oss!
Intervju

Vi kontaktar dig och genomför en kortare intervju samt berättar mer om vad det innebär att arbeta med oss.
Under samtalet får du möjlighet att berätta vem du är, vad du har för önskemål samt hur din kompetens och tillgänglighet ser ut. 

Mina sidor

Vi kommer sedan be om dina handlingar och skapa en inloggning till Mina sidor. Här kan du t.ex. tidrapportera, se ditt schema och ladda upp information till din profil.

Kvalitetskontroll
Vi utför kontroller via IVO & HOSP, samt talar med dina referenser.
Hitta uppdrag
När all information om dig är på plats kommer vi att påbörja sökandet efter ett passande uppdrag. Inför uppdraget kommer du och din handläggare överens om ett skräddarsytt upplägg som passar dig. Behöver du t.ex. hjälp med kostnad och bokning av resor och boende? Det fixar vi!
Ersättning
En konkurrenskraftig och marknadsmässigt bra lön bestäms mellan dig och din handläggare inför varje nytt uppdrag.
Presentation
När vi kommit överens om ett passande uppdrag kommer vi att presentera dig för vårdgivaren med ditt godkännande. Om vårdgivaren tackar ja, och du bekräftar, innebär detta att du är bokad på uppdraget.
Förberedelse

Vårdgivaren kommer nu att schemalägga dig efter sitt behov och din tillgänglighet. Vi bokar även resor och boende, samt förbereder allt för att du ska få de bästa förutsättningarna inför uppdragsstart.

Uppdrag
Du genomför uppdraget.
Utvärdering
Under tiden och efteråt kommer vi att utvärdera hur allt gått i samråd med dig och vårdgivaren.
Har du ytterligare frågor
Här kan du läsa lite fler frågor och svar på sådant som man ofta undrar över under det att man ska börja arbeta som konsult.
→ Vanliga frågor

Kontakta oss idag!

Ring 08-408 814 00 eller fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss

Kontakta oss idag

Fyll i dina kontakt uppgifter så ringer en handläggare upp dig.
(Att fylla i hur och när du vill jobba är frivilligt.)

Konsultformulär

Så behandlar vi dina uppgifter när du använder vårt kontaktformulär

Vi kommer behandla följande uppgifter om dig som du lämnat i kontaktformuläret: Ditt namn, telefonnummer, epost, yrke och eventuella personuppgifter i lämnat meddelande.

  • Syftet med en sådan behandling är att en av Colligos handläggare ska kunna kontakta dig.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter från kontaktformuläret är att vi avtalat om att vi ska kontakta dig.
Dina uppgifter sparas tills vi lyckats kontakta dig. Annars högst i 2 månader.

Vi tillämpar gällande dataskydds lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig spridas eller delas med andra företag. Undantaget det personuppgiftsbiträde vi använder för vårt CRM system.

Vi överför inte dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är Colligo Vårdkompetens AB, Org.nr 556984-5778. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Det gör du enklast genom att kontakta oss på adressen dataskydd@colligo.se.

Skulle du ha klagomål på vår behandling av dina personuppgifter så ska du kontakta oss eller lämna ditt klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.